Η επιστροφή των Τσιόδρα-Χαρδαλιά οφείλει να μας αφυπνίσει

0
367

Βρισκόμαστε σε μία αμιγώς μεταβατική περίοδο: Στην εργασία, τις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και την υγεία μας. Ο παράγοντας που αποτέλεσε την αφορμή γι’ αυτή την περίεργη Αλλαγή Παραδείγματος είναι αόρατος, και ονομάζεται Covid-19. Στο πλαίσιο αυτής της νέας, για πολλούς δυστοπικής, πραγματικότητας, η καθημερινή εμφάνιση των κυρίων Τσιόδρα και Χαρδαλιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες κάθε απόγευμα, αποτέλεσε μία όαση πληροφόρησης.

Όταν δε αυτός ο κύκλος ενημέρωσης έφτασε στο τέλος του, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, είχε αναφέρει τα εξής: “Αν μας ξαναδείτε μαζί με τον κύριο Τσιόδρα, θα σημαίνει ότι έχουν δυσκολέψει τα πράγματα“. Και να που τα πράγματα δυσκόλεψαν, και ο Υφυπουργός θα εμφανίζεται εκ νέου δύο φορές την εβδομάδα, μαζί με τον λοιμοξιωλόγο Σωτήρη Τσιόδρα.

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή λοιπόν, στις 18:00μμ, θα παραχωρείται συνέντευξη τύπου, όπου θα μας παρουσιάζονται όλα τα νέα δεδομένα. Όμως αυτή τη φορά απαιτείται η προσοχή όλων, γιατί εν αναμονή του δεύτερου κύματος της πανδημίας, όλοι πρέπει να σταθούμε απέναντι στον αόρατο εχθρό έχοντας πλήρη επίγνωση του τί αντιμετωπίζουμε.
Τα Δυτικά Χρονικά με αίσθημα ευθύνης σας προτρέπουν να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας: Προστατεύοντας εσάς, φροντίζετε ταυτόχρονα και όσους αγαπάτε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ