Ασπρόπυργος και Περιφέρεια… χέρι-χέρι, με το δημοτικό τηλεοπτικό κανάλι, ATTICATV

0
388

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Ν. Μελετίου υπέγραψαν χθες προγραμματική σύμβαση συνεργασίας με στόχο την προβολή αναπτυξιακών προγραμμάτων, πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων της Περιφέρειας και των Δήμων της Αττικής, στο δημοτικό τηλεοπτικό κανάλι του Ασπροπύργου ATTICATV.

Στην υπογραφή της σύμβασης που έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας παρέστησαν επίσης ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Γ. Σελίμης και νομικοί σύμβουλοι της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε πως μέσω αυτής τη συνεργασίας δίνεται η ευκαιρία μέσα από  ένα αυτοδιοικητικό βήμα, να αναδειχθούν προγράμματα και παρεμβάσεις της Περιφέρειας υπέρ των πολιτών και τα οποία σχετίζονται με κρίσιμα ζητήματα όπως η πολιτική προστασία, η υγειονομική πρόληψη και το περιβάλλον. Παράλληλα σημείωσε ότι δίνεται η δυνατότητα ενίσχυσης της εξωστρέφειας της Αττικής αλλά και προβολής των συγκριτικών τουριστικών της πλεονεκτημάτων, καθώς και ενίσχυσης των σχέσεων με την ομογένεια σε όλο τον κόσμο.

Σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος διότι μέσα από αυτή μας τη συνεργασία με τον Δήμο Ασπροπύργου και το ATTICA TV, θα συνεισφέρουμε έμπρακτα στην έγκυρη και άμεση ενημέρωση των πολιτών, για διάφορα ζητήματα χρηστικά, που σχετίζονται με τη ζωή τους. Ξεκίνησε ένα αυτοδιοικητικό εγχείρημα, το οποίο θα δώσει βήμα στους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης αλλά και στους ίδιους τους πολίτες.

Αυτό το εγχείρημα είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε να πετύχει, δυναμώνοντας τη φωνή της Αυτοδιοίκησης και συμβάλλοντας στην εμπέδωση της έννοιας της αποκέντρωσης από το κεντρομόλο κράτος αλλά και της πολυεπίπεδης διακυβέρνησης».

Από τη δική του μεριά, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, Ν. Μελετίου δήλωσε:

«Σήμερα ξεκινάει μία νέα ημέρα, μία νέα πορεία για το κανάλι του ATTICATV. Πετύχαμε με αυτή τη συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, οι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται, σε καθημερινή βάση, όχι μόνο για τις δράσεις του Α’ βαθμού, αλλά για τις δράσεις και του Β’ βαθμού, που είναι η Περιφέρεια Αττικής. Με αυτόν τον τρόπο, παρέχοντας άμεση και σωστή ενημέρωση, οι πολίτες θα μπορούν να βρίσκουν ανταπόκριση και απαντήσεις σχεδόν για κάθε τους αίτημα ή απορία. Θεωρώ ότι αυτό το εγχείρημα που κάνουμε εδώ στην Αττική θα πετύχει, διότι είναι κάτι που οφείλουμε να στηρίξουμε όλοι μας. Το ATTICA TV είναι ένα κανάλι που αφορά κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται εξίσου, τόσο για την κυβερνητική πολιτική, όσο και για την τοπική και περιφερειακή πολιτική. Εύχομαι τέλος, το κανάλι και όλη αυτή η προσπάθεια που κάνουμε από κοινού με τον Περιφερειάρχη να συντελέσει έμπρακτα στη σωστή ενημέρωση, ώστε οι πολίτες να καταφέρνουν να βρίσκουν διέξοδο στα αδιέξοδα που τους αφήνει η δύσκολη καθημερινότητα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ