Έκθεση Ηλεκτρικού Ποδηλάτου στο Ρολόι του Ασπροπύργου

0
312

Με αφορμή, τη συμμετοχή του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου, για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, 16 – 22 Σεπτεμβρίου, με σύνθημα: «Πράσινη Μετακίνηση χωρίς ρύπους», πραγματοποιήθηκε στο Ρολόι της πόλης, Έκθεση Ηλεκτρικού Ποδηλάτου.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν τι είναι το ηλεκτρικό ποδήλατο, ποια είναι τα πλεονεκτήματά του, πως λειτουργεί αλλά και να το δοκιμάσουν κάνοντας μια βόλτα, πάντα υπό την καθοδήγηση των ειδικών που παρευρίσκονταν στην έκθεση. Παράλληλα, στον εσωτερικό χώρο του Ρολογιού είχαν τοιχοκολληθεί οι ζωγραφιές των μαθητών της Α’ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων Ασπροπύργου με την μασκότ της εκστρατείας τον “Edgar”.

Ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός, ως συντονιστής της Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Ασπροπύργου, τόνισε ότι αυτή η πρωτοβουλία έχει ως στόχο τη γενικότερη ενημέρωση των δημοτών και για το πως μπορούμε , όλοι μας να συμβάλλουμε στη μείωση των ρύπων στην καθημερινή μετακίνησή μας. Ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρείας Kosmoride, τους μαθητές για τις ζωγραφιές τους καθώς και όσους επισκέφθηκαν την έκθεση.

Το παρών στην έκθεση έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Κωνσταντινίδης, Ιωάννης Νέζης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α., κ. Παντελής Σαββίδης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών, κ. Γεωργία Πηλιχού και ο Αντιπρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Αντώνιος Κοναξής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ