Δωρεά βιβλίων στο Νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Μάνδρας

0
319

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης, πιστή στο όραμά της και με μεγάλη διάθεση άδολης προσφοράς, παραχώρησε δωρεάν πλήθος βιβλίων στην Α’ Παθολογική Μονάδα του Νοσοκομείου “Ερυθρός Σταυρός”. Αξίζει μάλιστα να τονιστεί πως η συγκεκριμένη μονάδα, φροντίζει ασθενείς που νοσούν από τον κορωνοϊό.

Από μεριάς Δημοτικής Αρχής, ο Δήμαρχος, Χρήστος Στάθης, εκφράζει την συμπαράστασή του στους δοκιμαζόμενους ασθενείς, μα και την ευγνωμοσύνη του στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ανθρώπους που βρίσκονται εξαρχής στην πρώτη γραμμή στη μάχη κατά του Covid-19.

Tέλος, ιδιαίτερη μνεία γίνεται για την γιατρό Αναστασία Σπανουδάκη, με τον Χρήστο Στάθη να αναφέρει πως η πρωτοβουλία ήταν δική της, τονίζοντας μάλιστα εμφατικά πως η Μάνδρα θα στέκεται πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες. Κόντρα στην περίεργη καθημερινότητά μας, κόντρα στο γκρίζο της εποχής.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε τους παλιούς, που έλεγαν πως η ανάγνωση ενός βιβλίου δημιουργεί πνευματικούς ανθρώπους και όχι εγκληματίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ