Προληπτικοί Έλεγχοι COVID-19 από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Ασπροπύργου

0
215

Ο Δήμος Ασπροπύργου συνεχίζει τη συνεργασία του με όλες τις Δημόσιες Αρχές και ειδικότερα με τον ΕΟΔΥ για την πρόληψη της Πανδημίας και την προφύλαξη κατοίκων και εργαζομένων που ανήκουν στην χωροταξική του αρμοδιότητα.

Μετά από επικοινωνία του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Ιατρού Εργασίας του Δήμου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου διεξήγαγε rapid tests στους υπαλλήλους του Δήμου.

Ο Δήμαρχος εκτιμώντας την ιδιαίτερα επιβαρυμένη κατάσταση στη Δυτική Αττική ζήτησε, επιπλέον από τον ΕΟΔΥ και θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00, στην Πλατεία Δημαρχείου, προληπτικός έλεγχος με rapid test, δωρεάν για όσους κατοίκους και εργαζόμενους το επιθυμούν.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα. Κατά την προσέλευση τους στον χώρο διεξαγωγής των προληπτικών ελέγχων να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας και τις απαραίτητες αποστάσεις.

Η Δημοτική Αρχή Ασπροπύργου παραμένει πιστή στην εφαρμογή των μέτρων και συνεχίζει καθημερινά την προσπάθεια για τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας. Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου καλεί τους κατοίκους και τους εργαζομένους στην κοινή προσπάθεια τόσο για την τήρηση των μέτρων όσο και για την προσέλευση τους στις δωρεάν εξετάσεις που εξασφαλίστηκαν για όλο τον πληθυσμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι το σημείο αναφοράς για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του Δήμου Ασπροπύργου λειτουργεί στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας στη διεύθυνση Δοϊράνης και Θεοτοκοπούλου και στα τηλέφωνα 2105575596 και 2105573978.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ