Δώρισε τα φάρμακα που σου περισσεύουν στο Κοινωνικό Φαρμακείο της Φυλής

0
58

Το Κοινωνικό Φαρμακείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Φυλής διοργανώνει δράση με σκοπό τη συγκέντρωση φαρμακευτικού-  παραφαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού. Στο πλαίσιο αυτό, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικών Δομών Γιώργος Αντωνόπουλος, καλεί όλους τους πολίτες σε μια εκδήλωση Αγάπης και Αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο.

Όσοι  πολίτες  επιθυμούν να συμβάλλουν στη προσπάθεια και πρωτοβουλία αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο, μπορούν να φέρουν όσα φάρμακα έχουν αγοράσει ή διαθέτουν στο σπίτι τους και δε τα χρειάζονται, καθώς και παραφαρμακευτικό &υγειονομικό υλικό (γάντια, γάζες, λευκοπλάστ, επιδέσμους, σύριγγες, οινόπνευμα και άλλα αναλώσιμα) για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου. Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων του Κοινωνικού Φαρμακείου.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ  AΠO ΤΙΣ 15/12/ ΕΩΣ 23/12/2020
ΩΡΕΣ :08:00 -14:00

Στο Χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου Αθηνών 31 Άνω Λιόσια
Στο Κτίριο Κοινωνικής Υπηρεσίας Αθηνών 18 Άνω Λιόσια

Δεκτά  γίνονται τα φάρμακα όλων των κατηγοριών /παθήσεων ανοιχτά  η κλειστά συνταγογραφούμενα ή μη. Εξαιρούνται ανοιχτά (αλοιφές –σιρόπια εισπνεόμενα- κολλύρια-ενέσιμα  και φάρμακα του πίνακα ναρκωτικών)).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ