Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας βελτιώνει τις υποδομές του

0
275

Κόντρα στην αντιξοότητα των καιρών και στην σχεδόν δυστοπική περιόδο που ζούμε, ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας – Ερυθρών – Οινόης κάνει μεγάλα βήματα και ενισχύει τις υπάρχουσες υποδομές του με εργασίες επισκευών, εγκατάστασης, συντήρησης, καθώς και νέων τοποθετήσεων.

Η αρχή έγινε με την προμήθεια δύο πανίσχυρων κλιματιστικών ψύξης και θέρμανσης, που τοποθετήθηκαν στον Παιδικό Σταθμό Ερυθρών, καθώς και στον 1ο βρεφονηπιακό σταθμό Μάνδρας. Η συνέχεια δόθηκε στο 1ο Κλειστό Γυμναστήριο όπου οι λαμπτήρες του αγωνιστικού χώρου αντικαταστάθηκαν. Στον ίδιο χώρο, πραγματοποιήθηκαν εργασίες, επισκευές και αντικατάσταση των υδραυλικών συστημάτων στα αποδυτήρια και τις τουαλέτες.

Υδραυλικά συστήματα και εξαρτήματα όμως επισκευάστηκαν και αντικαταστάθηκαν και στο Φράγκειο Ποδοσφαιρικό Γήπεδο Μάνδρας, στα αποδυτήρια του οποίου τοποθετήθηκε και boiler. Tέλος, η προγραμματισμένη ανακαίνιση του χώρου στον οποίο κάποτε στεγάζονταν τα Σφαγεία, στη Δημοτική Ενότητα Βιλίων, προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, μιας και παραδόθηκαν τα υλικά για τις εργασίες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ